ACTR ( AUTO CONTROL TRADE REPLICATION SYSTEM)

Sebagaimana yg kita semua tahu, pelaburan high return adalah high risk . Tetapi ramai yg tidak tahu ada nya suatu sistem yg boleh mengawal risk . Pelaburan jangka masa pnjang sangat baik untk kita mngembangkan simpanan ke tahap yg paling maksima. Jika anda nak melabur ke institusi kewangan lain , boleh jer average keuntungan mungkin 2%- 10% SETAHUN . Jadi anda perlu mengambil masa yg agak lama untk melihat  perkembangan wang simpanan anda .

Jadi platform financial trading market adalah tempat yg digunakan oleh ramai jutawan2 seluruh dunia gunakan untk  mndapat pasif income atau  mengembangkan saving mereka dgn lebih cepat dan maksima. Namun anda perlu berhati2  dlm industri ini dan perlu mendapatkan nasihat daripada pakar yg telah biasa didalam industri financial trading ini .

Jadi bagaimana nak mnggunakan platform financial trading ini sebagai punca wang pasif ? dan risiko boleh dikawal?

Jawapanya adalah melalui sistem ACTR sistem (auto control trade replication system)  yg disediakan didalam RTC ( real trader community)

kini dengan ACTR sistem  anda boleh memilih mengikuti entry trader2 financial market   tanpa ragu2 ,

sebab apa? didalam sistem real trader community ini sendiri telah disediakan Data2 dan info lengkap tentang potensi mereka dalam trading .

Bukan itu sahaja, anda sendiri boleh mengawal kerugian dan mmpunyai setting2 yg tertentu untk mengawal money management dalam trading agar risiko anda dapat diminimakan dan keuntungan anda boleh DIMAKSIMA kan.

ACTR  adalah satu sistem yang membolehkan seseorang meniru bulat-bulat trading Trader lain yang mempunyai prestasi yang bagus serta konsisten membuat keuntungan dalam financial instruments trading. Ia amat sesuai untuk orang yang baru nak menceburi dalam bidang financial instruments trading. Tak perlu pening kepala untuk analisis teknikal dan fundamental, tengok graf 24/7 atau tenung phone/pc berjam-jam sehari. Anda hanya perlu copy sahaja position trader yang pakar.

Dengan kelebihan yg ada dalam sistem ACTR ini, maka para investor atau trader mmpunyai pilihan dan mmpunyai kawalan sendiri  supaya fund mereka dpt dikawal risikonya.

 

mungkin anda nak jana 5%-10% sebulan ? atau 10%-20% sebulan? atau 20%-30% sebulan? Disini lah tempatnya..

ianya terpulang pd pilihan anda.

 

​keuntungan pasif yg sy katakan td , mgkin lebih bnyk jika dibandingkan dgn institusi kewangan yg lain bukan?

yes itu lah kelebihan jika anda belajar trade sndiri atau mmbuat Auto control trade .

WhatsApp saya sekarang